

چگونه از اینترنت کسب درآمد کنیم؟
کسب درآمد از اینترنت به درآمدی گفته میشود که شما به هر طریقی از دنیای اینترنت بدست آورید.
ولی مورد مهم این است که کسب درآمد از اینترنت باید به شکل پایدار و توسعه مند باشد.
یعنی با گذشت زمان و افزایش دانش تخصصی شما باید بتوانید درآمد خود را از راه اینترنت توسعه و افزایش دهید .
به طور کلی اگر دنیای اینترنت را همانند دنیای فیزیکی تصور کنید : در دنیای فیزیکی شما برای کسب درآمد باید ارائه دهنده محصول و خدماتی باشید و برای ارائه محصول و خدمات خود باید جایگاهی داشته باشید که به طور کلی می توان گفت که شما یا باید صاحب مغازه باشید یا صاحب یک شرکت و اگر دست به تولید در یکی از صنعت های موجود بزنید باید صاحب تولیدی و یا یک کارخانه باشید همانطور که همه ما میدانیم راه اندازی یک کارگاه تولیدی می تواند هزینه های بسیار زیادی را برای ما داشته باشد .
و در بدترین حالت شما میتوانید برای دیگران کارگر یا کارمند باشید که اگر اینگونه بود الان این مقاله را مطالعه نمیکردید و این بسیار جای خوشحالی دارد .
شما در دنیای اینترنت نیازی به صرف هزینه های زیاد برای راه اندازی یک کسب و کار ندارید این یکی از مهمترین دلایلی است که کسب درآمد از اینترنت و کسب و کارهای اینترنتی را بسیار پر طرفدار کرده است .
با این حال داشتن اطلاعات و دانش مخصوص در رابطه با کسب و کارهای اینترنتی اولین قدم شما برای پیمودن است همانطور که اگر میخواستید در دنیای فیزیکی کسب و کاری را راهاندازی کنید باید حداقل ترین دانش آن کسب و کار را به دست می آورید .
همانطور که میدانید راههای کسب درآمد اینترنتی بسیار زیاد و متنوع است که هرکدام مزایا و معایب خودشان را دارند.
چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است؟
سوالی که اینجا مطرح میشود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد از اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخهای متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:
همه افراد جامعه به آن دسترسی دارند: اگر به دنبال کسب پول از طریق اینترنت هستید، یک کامپیوتر خانگی معمولی، یک گوشی هوشمند، یک تبلت یا یک لپتاپ ابزارهایی هستند که بهراحتی میتوانید کسبوکار خود را راهاندازی کنید. پس همه افراد جامعه با داشتن اطلاعات اولیه در این حوزه به راحتی میتوانند به بخشهای مختلف آن دسترسی داشته باشند و از امتیازات آن بهره ببرد. حال ممکن است یک فرد به تولید عروسکهای دستی فعالیت داشته باشد و فرد دیگر در زمینه تهیه و ارائه مقالههای علمی.
امکان استفاده از آن در حوزههای مختلف وجود دارد: یکی از بزرگترین مزایای فعالیت در حوزه مجازی این است که فعالیت افراد مختلف در آن هیچ محدودیتی ندارد. به عنوان مثال ممکن است یک فرد در زمینه انتشار مطالب دینی و مذهبی فعالیت داشته باشد، فردی دیگر در زمینه مشاوره خانواده و امور روانشناسی فعالیت کند و فرد دیگری کالا و خدمات تولیدی خاص خود را بفروشد. در هر صورت ارتباط از طریق اینترنت بسیار ساده است و هر فردی میتواند کالا و خدمات مورد نظر خود را در اختیار مشتریان مختلف قرار دهد.
به کمترین سرمایهگذاری اولیه نیاز دارد: یکی از بهترین راهکارهای کسب درآمد که به سرمایه گذاری و پول اولیه نیاز ندارد، استفاده از بستر اینترنت است. البته ممکن است برخی از شما به مسئله خرید اینترنت یا ابزارهای مانند کامپیوتر یا گوشیهای هوشمند اشاره کنید، اما فراموش نکنید که امروزه این ابزارها به عنوان بخش معمولی زندگی افراد شناخته میشوند و به صورت روزانه با آنها سروکار دارند. حتی اگر افرادی پیدا شوند که به این دستگاهها دسترسی نداشته باشند، باز هم با یک سرمایه اندک میتوانند آنها را تهیه کنند و فعالیت خود را در منزل شروع کنند.
با تجهیزات معمولی قابل انجام است: اجازه دهید روند شروع کسب درآمد از اینترنت را مرور کنیم. یک کامپیوتر یا یک گوشی هوشمند میخرید، اینترنت لازم برای فعالیت آن فراهم میکنید و در منزل وقت کافی برای فعالیت در این حوزه اختصاص میدهید. به نظر میرسد که به تجهیزات خیلی پیشرفتهای نیاز نخواهید داشت. پس اگر روشی برای کسب درآمد وجود داشته باشد که نیاز به تجهیزات و تخصص بالایی نداشته و ارزان باشد، به نظر شما روش مناسبی برای کسب درآمد نیست؟!
چند نمونه از کسب درآمدهای اینترنتی
1 – کسب درآمد با ساخت و انتشار ویدئو
با افزایش پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت ایرانیان، نسبت به گذشته، ویدئوهای بیشتر و بیشتری توسط افراد بازدید میشود. بسیاری از کاربران اینترنت روزانه وقت خود را صرف تماشای ویدئوهای آنلاین میکنند. افزایش تمایل به بازدید ویدئوها، یک فرصت مناسب برای افرادی است که میتوانند ویدئوهای مختلف آموزشی تولید کنند و آنرا به فروش برسانند.
2 – خرید و فروش وسایل دست دوم
چند سایت وجود دارد که وسایل دستدوم و نو در آن توسط کابران برای فروش گذاشته میشود.
3 – وبلاگنویسی
نوشتن بلاگ، به آن صورت که در ذهن اکثر شما نقش بسته، نوشتن شعرهای عاشقانه و داستان نیست. منظور وبلاگیست که بصورت حرفهای به موضوع خاصی میپردازد و سعی دارد با محتوای خود، ارزشی خاص به مخاطب خود ارائه دهد.
4 – همکاری در فروش
کسب درآمد از معرفی و فروش محصولات دیگران (affiliate marketing) است. این روش نه تنها نیاز به هیچ سرمایهی اولیهای ندارد، بلکه پتانسیل درآمدزایی بسیار زیاد (بیش از ۱۰ میلیون تومان در ماه) را داراست. مزایای کسب درآمد از همکاری در فروش به شرح زیر است:
– پشتیبانی مشتری برعهده شما نیست.
– تقریبا هیچ سرمایهای نیاز نیست، گرچه اگر برای ابزار کارتان (مانند راهاندازی سایت، پنل ایمیل و…) هزینه کنید سریعتر به نتایج بهتر میرسید
– نیازی نیست حتی قبل از خرید با مشتریان صحبت کرده باشید. بسیاری از صفحات فروش محصول آنقدر ترغیب کننده هستند که فقط کافیست افراد علاقهمند را به سایت ارسال کنید.
– پتانسیل درآمد نامحدود وجود دارد: هرچقدر بیشتر بفروشید، درآمد و پورسانت بیشتری دریافت میکنید.
بازاریابان حرفهای در این روش عاشق محصولاتی هستند که مفید و کاربردی است، پورسانت خوبی دارد و شرکت ارائهدهنده آن معتبر و پایدار است.
5 – کارمند خانگی (کار در منزل)
برخی از شرکتها برای اینکه هزینههایشان را کمتر کنند، کارهایی مانند انتشار محتوا، پشتیبانی مشتریان، پاسخگویی به ایمیل، تماس با افراد، پاسخگویی آنلاین با چت را به افرادی خارج از شرکت واگذار میکنند. این نحوه کار در دنیا به remote jobs مشهور است. شخص در این شیوه از راه دور و از طریق اینترنت کارهای خود را انجام و تحویل شرکت میدهد و شرکت نیز مطابق توافق خود، حقوق را به حساب کارمند واریز میکند.
طیف خدماتی که شرکت از کارمند میطلبد میتواند بسیار متفاوت باشد. در این رابطه عبارت “استخدام کارمند غیر حضوری” را در اینترنت جستجو کنید و با یافتن شغلی که توانایی آنرا دارید رزومه خود را برای شرکت بفرستید.
6 – کسب درآمد از خرید و فروش سهام
در این نوع کسب درآمد، ریسک ضرر نهفته است و شاید نتوان آنرا در دستهبندی روشهای کسبدرآمد گذاشت، زیرا خرید و فروش سهام نوعی سرمایهگذاری است و سرمایهگذاری نیز هیچ وقت دارای تضمین بازگشت نبوده، بنابراین با این روش با احتیاط به پیش بروید.
7 – کسب درآمد از طراحی قالب و افزونه
تعداد بسیار زیادی از سایتهای دنیا با سیستمهای مدیریت محتوای وردپرس و جوملا ساخته شده، بیش از ۳۰ درصد کل سایتهای جهان با وردپرس راهاندازی شده است! با وجودیکه این CMS دارای افزونهها و قالبهای بسیار زیادی است و افراد زیادی تمرکزشان را روی ارائه خدمات و محصولات مرتبط با وردپرس گذاشتهاند ( توسعه دهنده، طراح قالب، طراح افزونه وردپرس) بازهم با وجود این، در صورتی که در طراحی قالب، کدنویسی php مهارت پیدا کنید میتوانید مشتریان زیادی برا محصولات خودتان داشته باشید.
8 – درآمد از نوشتن و تولید محتوا
محتوا در اینترنت حرف اول را میزند. شما بهترین و زیباترین سایت دنیا را هم راهاندازی کنید ولی هیچ محتوایی در آن وجود نداشته باشد، عملا وقت و پول خودتان را تلف کردهاید. نوشتن مطلب و تولید محتوا برای سایتها همیشه تقاضا دارد و این تقاضا مرتب در حال افزایش است. نویسندگی و تولید محتوا میتواند نوشتن یک مطلب ترجمه شده از منابع خارجی، جمعآوری اطلاعات و نظمبخشیدن به آنها، یا نوشتن یک مطلب از روی مطلبی دیگر به صورت تکمیلیتر باشد.
9 – کسب درآمد از طراحی گرافیک، لوگو و بنر
شما کمتر سایت معتبری میبینید که در آن از لوگو، تصاویر اختصاصی، بنرها تشکیل نشده باشد و به همین دلیل طراحی تصاویر گرافیکی و بنرها از شغلهای پردرآمدی است که با سرمایهگذاری برای یادگیری آن، پشیمان نخواهید شد. اگر دستی در فتوشاپ دارید و با نرمافزارهای طراحی بنر کار کردهاید، از الان شروع به تمرین کنید. نمونه کارهای بنرهای زیبا را ببینید و تحقیق کنید از چه نرمافزارهایی برای ساخت بنرهای حرفهای استفاده میشود.
10 – ادمین شدن برای سایت و کانال
“نیاز به ادمین فعال برای گروه و کانال داریم”. این متن را شاید قبلا دیده باشید، برخی افراد به دلیل مشغله کاری یا به دلیل اینکه حجم کارها به نحویست که یکنفر نمیتواند آنرا انجام دهد یک ادمین برای سایت، کانال تلگرام، گروه یا انجمن استخدام میکنند. البته ادمین شدن در بسیاری گروههای کوچک درآمدی ندارد ولی اگر کسبوکاری وجود داشته باشد و مدیر از انجمن، کانال یا گروه در حال کسب درآمد باشد، احتمالا نیاز به ادمین و کمککننده دارد.
11 – درآمد از تلگرام
حتما با کانالهای تلگرام و درآمد هنگفتی که برخی از آنها دارند آشنایی دارید. آمار بالای استفاده ایرانیان از تلگرام بر هیچکس پوشیده نیست و بعید است شخصی یک ایرانی گوشی هوشمند داشته باشد ولی تلگرام روی آن نصب نباشد. وجود بالای ۲۵ میلیون ایرانی در تلگرام، این روزها این اپلیکیشن را به عنوان یکی از برترین راههای کسب درآمد، تبلیغات و فروش تبدیل کرده است.
12 – درآمد از اپلیکیشن و بازی
کافیست در مارکتهای اندروید ایرانی مانند بازار و مایکت، نگاهی به اپلیکیشنهای پولی و آمار نصب برخی از آنها بیندازید تا پتانسیل درآمدزایی این روش را درک کنید.
13 – درآمد از فروش توسط اینستاگرام
براساس آمارهای منتشر شده اینستاگرام یک شبکه اجتماعی است که طیف وسیعی از کاربران آنرا زنان و دختران تشکیل میدهند.کسب درآمد در اینستاگرام میتواند از طریق فروش محصول، خدمات افزایش لایک و فالوور ( که از جمله روشهای زرد کسب درآمد محسوب میشود)، خرید و فروش پیج، پذیرش تبلیغات در پیج و… صورت گیرد.
14– راهاندازی فروشگاه اینترنتی
با وجودیکه فروشگاههای بزرگی مانند دیجیکالا و بامیلو بخش بزرگی از خرید اینترنتی را به خود اختصاص دادهاند و افراد زیادی خریدهایشان را از این فروشگاهها انجام میدهند، بازهم میتوان با راهاندازی فروشگاههایی که محصول اختصاصی و تخصصی را ارائه میکند، درآمد قابلتوجهی از این طریق بدست آورد. کالای اختصاصی میتواند محصولات تولیدی خودتان یا یک دسته خاص از محصولات باشد که فروشنده آن در اینترنت کم است و از طرف دیگر برای آن محصول متقاضی و مشتری وجود دارد.
15 – نشر و فروش آنلاین کتاب
برای کسب درآمد از این روش، کافیست موضوعات پرطرفدار که درباره آن منابع آموزشی کمی وجود دارد را بیابید و یک کتاب الکترونیک درباره آن موضوع تهیه کنید، سپس کتاب را در سایت خودتان یا سایتهای دیگر برای فروش رسانید. این روش به دلیل اینکه اتوماتیک است و نیاز به تحویل محصول ندارد (خریدار پس از خرید محصول را دانلود میکند) یکی از روشهای بسیار سریع کسب درآمد است.
16 – فروش کالاهای دستساز خودتان
اگر خودتان یا آشنایانتان مهارتی در ساخت صنایع دستی و لوازم دستسازی دارید که میتواند فروش خوبی داشته باشد، باید امتحان کنید ببینید واقعا خریدار دارد یا نه.
بهترین راه برای اینکار، ثبت محصول برای فروش در تلگرام و اینستاگرام است.
بازدیدها: 133
ارسال نظر